Inmiddels zijn we alweer 2 maanden verder na de lancering van onze nieuwe webshop. Wat vliegt de tijd. Na een fantastische zomer zijn wij nu druk in de voorbereiding op de winter. Bent u ook al zover of wacht u nog even om bij een eventueel mooie herfstdag nog lekker te kunnen varen. En gelijk heeft u want ook in de herfst kunnen er nog heerlijke vaardagen tussen zitten. Mocht u al met de gedachten spelen om de boot winterklaar te maken dan kunt u bij onze tips een overzichtje vinden met daarin de belangrijkste punten waar u op moet letten bij het winterklaar maken van uw boot.

Bekijk hier onze tips voor de komende winter.

Heeft u ook al kennis gemaakt met onze facebook pagina. Op deze pagina houden we op de hoogte over wat er speelt omtrent de watersport. Ook zetten wij op deze pagina speciaal voor onze volgers aanbiedingen die niet op onze webshop verschijnen. Wilt u ook onze volger worden dan kan dat op:
https://www.facebook.com/watersportartikelencom .

Uw mening telt:

Graag zouden wij uw mening over onze site willen weten. Heeft u vragen en/of opmerkingen omtrent onze site dan horen wij dat graag. U kunt onder dit bericht uw reactie kwijt.