Wie is watersportartikelen.com?

OVER WATERSPORTARTIKELEN.COM

Watersportartikelen.com is sinds 2013 de online winkel van varend Nederland. Met onze persoonlijke aanpak geven wij u als klant het beste advies om ontspannen het water op te gaan. Watersportartikelen.com heeft een uitgebreid assortiment voor uw boot, sloep en/of zeiljacht. Van een scharniertje tot aan rubberboten en van omvormers tot aan koelkasten. Naast een webshop heeft Watersportartikelen.com ook een fysieke winkel.

 

OVER ELBRICH KAMSTRA

 

Ik ben Elbrich Kamstra, eigenaresse van Watersportartikelen.com. Samen met mijn man heb ik een zeilboot en daarbij zijn we echte watersporters. Vanuit deze achtergrond ben ik in augustus 2013 begonnen met Watersportartikelen.com. Het is bijzonder mooi als je van je hobby je werk kan maken. Contacten onderhouden met klanten, die dezelfde passie voor watersport hebben als ik, is enorm leuk om te doen.

Doordat onze site onlangs helemaal is vernieuwd, kan ik nu ook een blog bijhouden. Via mijn blog houd ik u op de hoogte over nieuws, de watersportagenda en overige tips. Kortom, u krijgt veel informatie over wat er speelt in de wereld van de watersport. Hierbij  kunt u denken aan bijv. praktische tips, leuke uitjes om naar toe te gaan maar ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van watersport. Heeft u zelf nog leuke aanvullende suggesties, laat het me dan weten. De beste inzendingen krijgen zeker een vermelding in onze blog! Via de volgende link komt u bij mijn blog:  blog watersportartikelen.com

COMBINATIE WATERSPORTARTIKELEN.COM EN MIEDEMA SAILS

Pand Miedema Sails

Sinds 2014  hebben we ook een fysieke winkel in Heeg. Deze winkel is gerealiseerd in samenwerking met Miedema Sails. Hierdoor ontstaat een mooie wisselwerking. Producten kunnen online besteld worden en desgewenst de volgende dag in de winkel worden opgehaald. Bovendien heeft de winkel een grijpvoorraad van de meest populaire watersportartikelen, die direct geleverd kan worden.

Dus vanaf nu kunnen wij u bedienen vanuit onze online winkel maar ook vanuit onze fysieke winkel. Deze winkel kunt u vinden op de Gouden Boayum 6 te Heeg. Daar is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Met de boot bent u uiteraard ook van harte welkom. Doordat de winkel aan het water ligt, kunt u uw boot bij ons achter aanleggen.

Kom gerust een keer bij ons langs, de koffie staat altijd klaar!

Bekijk hier de vernieuwde website van Miedema Sails.

 Winkel watersportartikelen.com

Wilt u in contact komen met ons dan kan dat op verschillende manieren. U kunt ons bellen op 085-2737185, via de mail info@watersportartikelen.com en sinds kort hebben we ook speciaal een nummer om uw vraag of opmerkingen te sturen via Whatsapp. Dit kunt u doen door uw vraag in Whatsapp te sturen naar 06-19126935. 

10.0 out of 10 based on 57 ratings.