Onze vijf cadeautips:

Voor de muziekliefhebbers.

- Bluetooth speaker om ongestoord naar je favoriete muziek te luisteren waar dan ook. Met deze bluetooth speaker kun je zonder problemen muziek streamen vanaf uw telefoon, tablet of laptop waar u zich ook bevindt. Deze bluetooth speaker heeft een waterdichte behuizing en is schokbestendig. Ideaal dus voor de watersporter.

Waterdichte Bluetooth speaker

- Bluetoothradio. Stoort de radio dan is het radio misschien een goede optie. Met deze radio kunt geruisloos luisteren naar uw favoriete radiostation. Daarnaast beschikt deze radio ook over een bluetooth functie. Wat wil zeggenn dat uw smarthphone, tablet of laptop draadloos kan streamen naar deze radio om u favoriete muziek te beluisteren.

Boss Marine Radio 1308 UAB Bluetooth

Voor wie veilig op het water wil varen.

- AIS. Ook de Sint maakt gebruik van AIS. U ook? Bekijk onze AIS assortiment zorg ook dat u vindbaar bent op het water. Vragen over AIS? U kunt ons bellen of mailen om uw vragen te stellen. 

AIS

- Voor wie stijlvol wil zitten.

Degelijke stoelen voor aan boord. Zitten comfortabel en zijn degelijk gebouwd.Het mahoniehout is mooi mat gelakt waardoor deze stoel een mooie uitstraling heeft

Regisseursstoel van mahonie

- Voor de sportieve zeiler

Nieuw in ons assortiment de Tiara Sunglass. Deze zonnebril valt niet van uw hoofd en de glazen zijn waterafstotend. De zonnebril is gemaakt van zeer licht maar heel erg sterk en flexibel materiaal waardoor de bril zeker tegen een stootje kan. Wie gaat u blij maken met deze zonnebril. Leverbaar in 4 kleuren combinaties.

Tiara Sunglasses

 

Vergeet niet bij uw bestelling te vermelden als wij voor u moeten dichten. Als u dit wil zullen wij u via de mail om meer informatie vragen over de betreffende persoon. Zodat het gedicht zo persoonlijk mogelijk wordt.

 

Alvast heel veel plezier met de voorbereiding voor Sinterklaas.