Allereerst welkom en bedankt dat u een kijkje komt nemen in onze online winkel.


Een jaar geleden zijn wij gestart met onze webshop Watersportatikelen.com. Het verkopen van watersportartikelen in de breedste zin van het woord. Als watersporter is er niks mooier dan iedere dag bezig te zijn met hetgeen waar je zo veel plezier aan beleeft: de Watersport! Het is heerlijk om met zoveel mensen contact te hebben diedezelfde passie delen als wij.

Binnen een jaar tijd zijn we heel snel gegroeid en dat gaf een goede reden om de webshop te vernieuwen. De nieuwe site heeft een totaal andere look en feel gekregen. De uitstraling van de webshop heeft een persoonlijk en toegankelijk karakter. Daarbij zijn er veel nieuwe technieken toegepast. Zo kunt u met een ipad, tablet en/of smartphone beter winkelen. De site is zo gemaakt dat het formaat zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop u onze online winkel binnenkomt.

Naast een nieuwe webshop hebben we sinds kort ook een fysieke winkel in Heeg. De winkel is gerealiseerd in samenwerking met Gaastra Sails. Hierdoor ontstaat een mooie wisselwerking. Met deze watersportwinkel komt de persoonlijke en toegankelijke aanpak van ons nog beter naar voren. Producten kunnen online besteld worden en desgewenst de volgende dag in de winkel worden opgehaald. Bovendien heeft de winkel een grijpvoorraad van de meest populaire watersportartikelen, die direct geleverd kan worden.

Dus vanaf nu kunnen wij u bedienen vanuit onze online winkel maar ook vanuit onze fysieke winkel. Deze winkel kunt u vinden aan de Gouden Boayum 6 te Heeg. Met ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de auto, maar ook met de boot bent u van harte welkom. Doordat de winkel aan het water ligt, kunt u uw boot bij ons achter aanleggen.

Wij zien u graag een keer in onze winkel, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar voor u!